Emma Yrttimaa

Alice fotgående!

Publicerad 2016-07-29 15:26:59 i Hundträning,

Igårkväll passade jag på att gå ut och träna vovvarna lite. Framförallt Alice som löpt klart nu och äntligen orkar koncentrera sig igen. Jobbade på fotgåendet, stadge och "stå"-träningen. 
Måste klura ut varför hon blir så otroligt stressad vid stå-kommandot och nästan slänger sig fram mot handen, hmm... 
Fotgåendet var i alla fall det bästa på hela kvällen. Nu kan jag be henne gå in i fotposition och stanna där flera meter i taget. En helt underbar känsla när hon trots en Doris i fötterna och störningar i form av massor av människor, bara fokuserar på mig och HÅLLER fokuset.
Ikväll blir det lite träning igen, kan se om sambon kan filma lite.
 
 

Vardagstjat

Publicerad 2016-07-26 20:22:09 i Emmas Inlägg,

Sitter just nu och väntar på att laxen i ugnen och potatisen på spisen ska bli klara. Superhungrig trots värmen. Mycket beror nog på detta eviga trappspringande som säkerligen(förhoppningsvis) tar bort massa fläsk.
 
Inne på mina två sista veckor som sjukskriven. Ryggen har blivit bättre, men långt ifrån funktionabel i vardagen. Eller ja, sålänge jag inte vrider ryggen alls så funkar det ju och med morfin.
 
Sökt några utbildningar som jag hoppas få svar på inom kort och förhoppningsvis kan jag börja plugga till hösten istället och vila ryggen ännu mera och ev satsa på något annat.
 
Nu blir det fullt upp med Doris ett tag och träna Alice som tar uppdraget som storasyster på det bästa sättet hon bara kan.
 
Alice 5 veckor gammal.
 
 

Om

Min profilbild

Emma Yrttimaa

Livsstilsblogg som handlar om mig, min sambo och våra djur. Alice - Labrador/Cattledogmix på 2 år, Hästen Sigurd 29år och Staffordshire Bullterriern Doris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela