Emma Yrttimaa

Städdag

Publicerad 2016-03-31 19:34:04 i Emmas Inlägg,

Planerade in städdag idag. Skittrist och vet att kroppen alltid ballar ur. Men men. Får man finbesök i helgen och man låtit lägenheten fallets totalt under flera veckor, då får man skylla sig själv. 
Men nu efter sex timmar så är tvätten strykt, maten lagad, tvätten vikt, golven vaskade, dammsugade och badrummet skurat.
Nu tar jag kvällen med liniment på ryggen och slökollar på tv resten av kvällen.Två timmars skogspromenad

Publicerad 2016-03-30 19:29:03 i Alice, Hund, Hundträning,

Idag blev det en långpromenad med Alice och hennes kompisar i skogen. Passade på att stanna och fotografera i fina gläntor, på fina stenar och på torra mysiga skogsstigar.
Det är så otroligt skönt att Alice lyssnar så bra. Att hon håller sig nära mig och söker min uppmärksamhet. För det är ju förbud mot lösa hundar nu, om man inte har pli att dom inte jagar vilt eller stör, alt att man är i område där det inte finns djur.
Så att hon då håller sig nära mig gör ju att hon kan få den friheten. Underbart!
 
Två timmar spenderades i skogen med Robin, Emy, Micke och hundarna. Massor med prat, skratt och ja, underbara timmar.
 
 

Skärtorsdag

Publicerad 2016-03-24 10:21:58 i Emmas Inlägg,

Torsdag idag och långledigt för min del. Därför ska all ledig tid spenderas på allra bästa sätt. 
Ska strax börja med världens lyx-brunch och bara mysa i soffan med balkongdörren öppen och njuta av vårvädret, även om det är lite kallt änu.
Häften av dagens måsten är redan avklarade, såsom tvättstuga, utsläpp av hästar och morgonpromenad med Alice. Känns bara SÅ skönt att kunna vara effektiv på morgon och förmiddag för att sedan ha hela eftermiddagen till att bara njuta och göra vad jag vill.
 
 
Efter lunch väntar en uteritt i solen med Emy och idag är det min tur att rida på den bruna springaren, den tiden ska jag ta tillvara på 500% och bara njuta. 
Sen blir det - om jag får välja, en långpromenad med hundarna längs sjön, precis som vi gjorde härom dagen. Packa med sig lite fika och bara njuta.
 
 

Om

Min profilbild

Emma Yrttimaa

Livsstilsblogg som handlar om mig, min sambo och våra djur. Alice - Labrador/Cattledogmix på 2 år, Hästen Sigurd 29år och Staffordshire Bullterriern Doris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela