Emma Yrttimaa

Dags att förändra

Publicerad 2014-08-31 21:13:28 i Emmas Inlägg,

Dags att våga vara annorlunda och sticka ut i mängden. Våga köra sitt eget race och tro på det man gör.
Det är precis det som jag ska göra från och med idag.
Jag ska låta ridningen komma i andra hand och verkligen jobba för att få tillit och utbilda från marken. Vill jag rida ut så ska jag göra det. Vill jag skritta ett helt pass så ska jag göra det.
Ska ta vara på den tiden jag har med Sigurd. Han är ändå 27 år gammal, vilket innebär att han skulle kunna dö vilken dag som helst. Han har bronkit vilket gör det svårt för honom med hosta under flera månader om året.
 
 
 
I november har jag stått som ägare i tre år på Sigurd. Underbara år som jag hoppas bli minst lika många till. Han är min självfrände, bästa vän och lika klok som tio proffessorer.
Jag skulle inte byta ut honom mot något i hela världen.
 
 
 
Nu tror ni säkert att jag ska slänga träningen på hyllan och rida runt i repgrimma, men så är det inte. Vi kommer träna, sätta mål och sådär. Men ALLT kommer handla om att ha roligt TILLSAMMANS. Jag vill kunna sitta på hans rygg och le, skratta och gråta av lycka.
Jag vill kunna sätta mig upp på honom barbacka och släppa allt annat. Kunna rida ut och galoppa med Alice brevid.
 
Jag vill känna att det är roligt att rida igen.
 
 

Om

Min profilbild

Emma Yrttimaa

Livsstilsblogg som handlar om mig, min sambo och våra djur. Alice - Labrador/Cattledogmix på 2 år, Hästen Sigurd 29år och Staffordshire Bullterriern Doris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela