Emma Yrttimaa

Två dagar sedan

Publicerad 2016-05-28 17:11:23 i Emmas Inlägg,

... Som jag skrev och uppdaterade att Lady skulle säljas. Nu har jag fått smälta allt och alla nyfikna människor och utfrågningar. Nu kan jag andas ut ett tag och börja plocka ihop Ladys saker som hon inte kommer att använda framöver. Liksom göra någon slags mental förberedelse inför att hon faktiskt kommer att säljas.
 
På ett sätt känns det bra. Jag har lagt en bra grund i hanteringen och vardagliga saker som täcke, borstning, lyfta hovar, bli rakad mm. Påbörjat en ordentlig inlärning av grunderna uppsuttet och fastnat där.
Det är ju hanteringen från marken som jag kan. Sen blir jag rädd och jag vill inte att Lady ska få dåliga erfarenheter av ridningen p.g.a att jag är rädd att ramla av eller tappa kontrollen.
 
På ett sätt känns det hemskt. För utseendemässigt är hon min drömhäst. Vi hade så otroligt mycket planer som jag inte klarar av att förverkliga. Jag skulle bli hennes föralltid-hem. Men inser att jag inte är rätt person för det. Jag har aldrig kunnat få "det" med henne, det där bandet, connectionen som man vill nå. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Josefin

Publicerad 2016-06-02 17:39:02

Bara för man inte kan rida en häst betyder inte det att man inte kan ha kul med den! 😊 Finns massa roligt att göra från marken oxå! ☺️

Svar: Absolut, det är ju vad jag har gjort denna tiden jag haft henne. Men det är inte snällt mot henne att göra något halvdant bara för att jag inte har lusten längre. Vi har helt enkelt gjort vårat tillsammans och nu är det dags att gå vidare. :)
Emma Yrttimaa - A winner is a dreamer who never gives up

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Yrttimaa

Livsstilsblogg som handlar om mig, min sambo och våra djur. Alice - Labrador/Cattledogmix på 2 år, Hästen Sigurd 29år och Staffordshire Bullterriern Doris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela